Totes les possibilitats d’un Tanga

No tinc ganes de passar un hivern com el de la Caputxeta i de sobte sento en el meu interior la necessitat imperiosa de fer una compra d’urgència. M’ha sobrevingut el pensament just al passar per un aparador de la casa Mercedes. Això m’ha fet recordar el descapotable automàtic on en Josep, sempre tant atent, em masturbava mentre em portava a sopar, desprès d’haver-me convidat a un parell de còctels. Amb el seu aspecte lumpen i els cinquanta superats, els seus dits lleugers sota la mini-faldilla, m’acariciaven l’entrecuix i apartaven hàbilment el tanga negre. Sense distreure la vista de la conducció em resseguia el sexe fins al botó. De tant en tant, els dits també m’entraven a dins, un o dos o tres, com si ja tinguessin après de sobres, que hi cabien tots. Un primer orgasme en forma d’aperitiu és la millor manera de començar la nit.

Desprès tot enfilant una idea rera l’altre he pensat en Boris, l’economista  casat tant “mono” que em follava a la última planta del pàrking internacional de l’aeroport, just al desembarcar procedent de Madrid. La dona a casa amb els fills i el sopar a la taula, i jo amb ell dins el Panda Maravillas, amb la faldilla arremangada a la cintura i el cul a l’aire. Ell darrera meu, amb els genolls al seient empenyent-me contra el respatller on jo, agafada fort al reposa-caps, amb les cames obertes i el tanga roig degudament apartat, entomava cada una de les seves embranzides fins que una gran i densa lleterada em regalimava per l’esquena, el cul i les cames.

A l’Eugeni també li agrada que em posi tanga, fregar-hi el rostre mentre em manté dreta a la paret del rebedor del seu pis. Ensumar-ne el flaire. Resseguir-me l’entrecuix amb el nas, de baix a dalt, fins arribar a la roba, retirar la petita peça per un dels costats, aquest cop amb la punta del nas, just perquè la llengua li arribi al meu botó, just per que seva la boca em pugui xuclar del tot, i quan estic tota molla de la seva saliva i dels meus sucs vaginals que regalimen i li xopen els llavis, m’estremeixo i tremolo, fins que les cames em fan figa i rellisco cap terra. M’abraça fins que em torna l’alè, mentre jo penso que l’endemà tindré un cutis perfecte!!!.

RRRRiiiiiiinnnnnnnggg, RRRRRiiiiiiiiiinnnnngggg, RRRRiiiiiiiiiinnnnngggg.

          A les set al Dry Martini, perfecte – responc.

Ja veus –em dic- tant rumiar, i al final m’estalviaré la compra d’urgència, l’Oriol prefereix que sota les faldilles, no hi porti res.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Totes les possibilitats d’un Tanga

  1. skorbuto diu:

    M’agrada molt el comenatri final, sobre el cutis.

    Recordo, a cas d’un client, una de les dones que hi treballaven va venir un dia amb una lluentor especial, alguna cosa al meu interior em deia que aquella nit havia cardat de valent.

    A veure que se m’acudeix per fer-te la rèplica.

  2. skorbuto diu:

    Fa temps que no sé res de tu, i m’agardaria no perdre el contacte, al meu bloc en tens el meu correu electrònic, si vols que parlem.

Els comentaris estan tancats.