Un aperitiu per acabar bé l’any.

L’ensumador d’homes no acaba de desaparèixer, és com la gota malaia.

[@more@]Ell no ho ha cregut mai, ni tan sols quan li he explicat, que tenim aquesta mena de connexió mental que el fa percebre quan estic amb un altre home. A vegades he arribat a pensar que no em deixarà follar mai en pau, que des que el vaig conèixer sempre serem tres al llit, com a ell li agradava, és clar!! Em fa recordar amb les seves notes escrites a ma i enviades per correu, la dolçor dels llavis, de la llengua de les noies que em deixava besar, mentre ell em mirava i és manxava la polla fins escorres damunt dels meus cabells.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Un aperitiu per acabar bé l’any.

  1. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

  2. Amics caravaners, ja fa uns dies que hem tornat a casa… però no tots. Ha estat un retrobament agredolç amb les nostres famílies i amics. Estàvem preparats per a tots els incidents de l’expedició. Per a que es quedessin camions pel camí, per a fer jornades maratonianes,

Els comentaris estan tancats.