Mormola’m que ho estic fent molt bé

Em fas entrar rera les cortines. El que veig ja no em sorprèn ni em molesta, és com si els meus ulls ja ho tinguessin après, i en conseqüència , el meu cervell ho acceptes com una cosa normal. No compto, per que en realitat no ho vull fer, quanta gent hi ha, homes i dones mig vestits, mig despullats.

[@more@]Entre els nois, dues dones. Una li menja el cony a l’altre: les cames obertes, les mitges negres, els cabells rossos estesos damunt el pubis. Al seu costa un noi, no miro com és, ni tampoc el que fa. Seguint les teves ordres m’assec en un petit espai que queda lliure entre els cossos. El cap em queda damunt d’algú, no se si una cama o un braç. M’he de relaxar ja ho se, però encara no estàs al meu costat per dir-m’ho. De moment intentes baixar-me els pantalons i les calces. Entre la roba i la gent em resulta difícil mantenir les cames obertes, tot i així ho faig, i m’hi fiques la llengua… m’agrada… m’agrada molt… moltissim… tanco els ulls mentre sento que al meu costat algú murmura: “continua…continua…no paris”. Voldria dir-te el mateix, però estàs massa lluny i si m’aixeco em fas tornar a estirar, dius que t’agrada veure’m així. A més prefereixo concentrar-me en cada una de les sensacions que em produeix la teva dolça i tèbia llengua dins del meu sexe. Si  em fas això que et puc negar? Si em fas perdre la voluntat, que et puc negar? No paris fins que em corri… per favor, no ho facis… però ho fas. T’ajeus ara al meu costa i em beses, em conformo amb el canvi, la teva boca a la meva m’excita, em provoca una estranya sensació d’urgència, t’agafo els cabells, te’ls voldria estirar fort, voldria fer-te mal. Necessito que em parlis, necessito sentir la teva olor, el perfum i la saliva barrejats, damunt meu. Mossega’m els mugrons fins que em cargoli de plaer, fes-me gemegar m’entres em llepes els pits. Em vols fer tocar alguna cosa? A les polles ja m’hi he acostumat, a la seva habitual escassa mida i a la poca turgència, son toves, son petites i no m’agrada tocar-les, ho faig per tu. No vull posar els dits dintre d’un cony, no estic preparada, avui un dels límits és aquest… Et conformes amb que li agafi el mànec a un noiet del costat, problemes d’erecció penso, si esta aquí al mig des de fa tanta estona, com es que no la te dura, tanmateix gemega i es mou acompassadament mentre el masturbo com tu vols. Algú em passa lentament els seus dits pel sexe i m’acaricia el clítoris, ho fa bé…el veig de reüll. Tinc masses fronts oberts i em resulta difícil concentrar-me, fer tot el que em demanes. Vull que em besis, que em petonegis, que m’acariciïs el ventre, la pell, suaument, ara que el desconegut m’ha fica la seva llengua a dintre, i em ressegueix amb la punta, el sexe. Necessito que em xiuxiuegis com es el meu culet, però no t’ho puc demanar…necessito sentir-te la veu, potser que em diguis que més vols que faci ara, que li xupi al noiet del costat? Ja t’ho he dit que no em ficaré res a la boca…Que l’hi petonegi? Només un? Ho vols veure? Mira com li faig un petó, mira com em llepen el sexe i mormola’m que ho estic fent molt bé, que t’excita, que ja no pots més i que em vols follar d’una puta vegada i folla’m. Vull la teva polla dins meu, i que et moguis, que et moguis, que et moguis…fins que pugui sentir ben bé com et corres. Vull que cridis,  que t’escorris i que la teva llet m’ompli. Però no ho fas…el joc encara no s’ha acabat…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.