Reflexions sense ànim d’ofendre

“Aquesta nit també ha plogut, suau i constant, com el teu tacte”. Quan li escric aquestes paraules mitjançant un SMS, ja se que tota la meva tendresa s’acabarà amb la seva polla dins la meva boca.

[@more@]

I no és que m’importi massa, darrerament sembla que n’estic agafant pràctica en això de fer fel·lacions, que m’agrada més que no anomenar-ne una mamada, doncs quan hi soc, vull dir que quan tinc la seva polla quasi fins la gargamella, penso que és una burrada anomenar-ne una mamada, ja que per que es corri, tens que fer-ne més d’una de mamada: concentrar-te en xarrupar ben bé el capullo (el capullo del capullo que tinc al llit, vull dir) i pessigollejar amb la llengua el frenillo. Si la postura es estable, mentre amb una mà la hi tens ben agafada i amb moviments rítmics l’hi vas pujant i baixant la pell de l’òrgan, amb l’altre li remenes els ous. Si per contra estàs a  punt de caure d’algun lloc, ara mateix no se m’acut quin, amb la mà lliure t’aguantes com pots per no perdre l’equilibri i clavar-li, sense voler, una queixalada al membre i deixar-lo mutilat, cosa que sens dubte, tots estem d’acord, seria una llàstima.

Aquesta pràctica sexual, em refereixo a la mamada, ha esdevingut en poc temps, com ho diria, el pa de cada dia. Algunes amigues ho relacionen amb els problemes sexuals que tenen els homes de la nostra edat, voltant els quaranta, tot allò que en castellà en diuen el “gatillazo”, que en realitat no es més que una manca total o parcial de la trempera que se’ls hauria de despertar de manera natural quan et veuen despullada – donat que encara estàs prou bé físicament -, o et xarrupen els mugrons d’aquests pits que encara es poden ensenyar amb dignitat. Doncs resulta que ara això ja no funciona, et vas adonant de mica en mica que la capacitat del teu cos per despertar el desig sexual d’un home es inversament proporcional a l’edat de l’home en qüestió. Com més anys tenen ells, més joves necessiten les seves víctimes. Però mira, sempre pots consolar-te amb un bollicao, que encara te les seves capacitats fisiològiques intactes i en ple funcionament, i els agrada follar-te pel forat que toca, menjar-te el cony fins que et corres, i que tenen l’orgasme fàcil, vull dir abans de que mentalment hagis pensat: “…que és corri d’una puta vegada que ja en tinc prou, que em caurà la mà a terra o se’m dislocaran les  barres de la mandíbula.” 

I el més fotut de tot, els encanta escolar-se a la teva boca, i que vols que et digui, per prendre-t’ho amb naturalitat t’hi has d’acostumar; si hi estàs acostumada es per que ho has fet moltes vegades; si ho has fet moltes vegades es que has estat amb més homes dels que el capullo que tens al llit li agradaria saber (ja no dic imaginar); si has estat amb molts homes es que ets un puton verbenero… I així podria seguir, fins obtindren la conclusió evident… 

Que tens un home silenciós al llit? Sorpresa!! el líquid calent surt sense previ avís. Si no la tens molt endins, tot el vessament es queda a la cavitat bucal, sinó, a la primera esquitxada s’enganxa al coll i no hi ha manera de desenganxar-la. T’aixeques del llit d’una revolada, intentant que no es notin les basques que et provoca l’escalfor a la boca i vas al bany a glopejar una mica d’aigua fresca. 

Ja ha passat tot, ara el capullo s’adormirà amb ronxets desiguals i variats, i quan tornis a prendre consciència d’on ets, segurament tornaràs a tenir la seva polla a la boca, mentre rumies que li diràs en el pròxim SMS.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.