Un ahir de fa molts de dies (rutina)

Ahir vaig anar a dinar al bar de la Plaça Urquinaona, em vaig asseure a la taula que dona a la finestra gran. Al meu costat a la barra, hi havia assegut en un tamboret alt, un home. Em varen cridar l’atenció els botins que portava, negres i nous, molt elegants, i mentre els mirava sense prestar massa atenció a l’home, em va venir al nas l’olor de les meves calces quan m’assec al wàter a fer un pipí. Aquesta olor densa que abans m’avergonyia i que ara em desperta els records del sexe apassionat: el meu sabor a la seva boca, al seu alè.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Un ahir de fa molts de dies (rutina)

  1. Berta diu:

    Doncs amb aquests comentaris que feu, jo faré el ridícul, però és la primera vegada que entro al tru blog i m’ha agradat. Tornarem

Els comentaris estan tancats.